Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft απαντάει στην αύξηση της τιμής του PlayStation 5

*
Microsoft δηλώνει ότι η τιμή λιανικής των κονσολών Xbox θα παραμείνει η ίδια, έπειτα από την αύξηση κατά 12,5% που ανακοίνωσε η Sony για το PS5.

"Κάνουμε συνεχώς αποτίμηση των εργασιών μας, προκειμένου να προσφέρουμε στους fans τις καλύτερες επιλογές για gaming. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Xbox Series S παραμένει στα €299,99 και εκείνη τοιυ Xbox Series X στα €499,99", δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της Microsoft.


Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία μιλάει ανοιχτα για το θέμα, μετά την άρνησή της να σχολιάσει δημοσίευμα του Bloomberg πριν μερικές εβδομάδες, που ρωτούσε τους κατασκευαστές κονσολών αν σκόπευαν να αυξήσουν την τιμή των προϊόντων τους.

Πάντως η Sony αύξησε τις τιμές, έχοντας ως δικαιολογία τον πληθωρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Τώρα αλήθεια τι σύγκριση να υπάρχει μεταξύ των 2 τους? Δεν έχουν το ίδιο πορτοφόλι πόσες φορές θα το πούμε? Η μία ζει και αναπνέει από το playstation ενώ η άλλη όχι! Άσε που έκανε υπέρβαση με τις εξαγωρες η Σόνυ. Από κάπου πρέπει να βγουν όλα αυτά. Και φυσικά το ότι πλέον τα παιχνίδια για ps5 είναι στο θεό.

*